Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g6.2g22kcal3.3g1.9g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g39g11kcal0.5g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g85kcal8g8g1.8g1g
Valittu annoskoko66g42kcal4g4g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g21kcal2g2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413630