Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Kaali, valkokaali18g3.7kcal0.2g0.6g0g0.4g
Keittojuures, Pirkka14g3.5kcal0.1g0.6g0g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g7g11kcal1.4g0g0.6g0g
Siirappi 0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g41kcal3.4g3.2g1.4g0.8g
Valittu annoskoko66g20kcal1.7g1.6g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g10kcal0.9g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g31kcal2.6g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139