Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g99kcal8.6g0.2g7.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka31g276kcal0g0g31.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g420kcal12.5g85.6g1.5g4.3g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Sokeri 53g217kcal0g53.3g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki63g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g63g111kcal0.1g6.1g0.1g0g
Mustikka188g63kcal0.9g12g0.8g6.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)31g116kcal4.4g17.3g2.5g3.5g
Sokeri 23g92kcal0g22.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g2877kcal64.2g405.2g87g28g
Valittu annoskoko650g1439kcal32.1g202.6g43.5g14g
Annoskoko puolitettuna325g719kcal16.1g101.3g21.8g7g
Arvot/100g100g221kcal4.9g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956