Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer143g739kcal5.6g80.3g43g7.6g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)54g387kcal0.5g2.2g43g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.2g29kcal0g7.1g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 72g86kcal2.2g3.2g7.2g0g
Leivinjauhe 3.6g6.3kcal0.2g1.4g0g0g
Sokeri 36g146kcal0g35.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 79g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl72g258kcal1.4g1.9g27.2g0g
Sokeri15g63kcal0g15.4g0g0g
Marianne crush 150g54g231kcal0.6g46.2g4.5g0.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 18g66kcal3.3g2g3.9g5.4g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g97g329kcal1.9g75.5g1.6g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g4904kcal51.2g542.4g277g41.4g
Valittu annoskoko650g2452kcal25.6g271.2g138.5g20.7g
Annoskoko puolitettuna325g1226kcal12.8g135.6g69.3g10.4g
Arvot/100g100g377kcal3.9g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497