Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g333g567kcal63.3g0g33.3g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g104g146kcal3.1g2.1g13.5g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g30g76kcal5.1g0.6g6.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g23kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g1817kcal161g24g116g4.8g
Valittu annoskoko650g908kcal80.5g12g58g2.4g
Annoskoko puolitettuna325g454kcal40.3g6g29g1.2g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339