Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 568g724kcal122.5g0g25.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 17g12kcal0.2g1.9g0.2g0.6g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Curryjauhe (-), annos 5g2.5g8.1kcal0.3g1.3g0.3g0.3g
Valkosipulijauhe, annos 3g17g58kcal1.7g12.7g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g1626kcal250.4g35g53.2g4g
Valittu annoskoko650g813kcal125.2g17.5g26.6g2g
Annoskoko puolitettuna325g406kcal62.6g8.8g13.3g1g
Arvot/100g100g125kcal19.3g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286