Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 263g47kcal1.5g6.6g1.1g1.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen150g209kcal28.5g0g10.5g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)47g141kcal6.1g0g13.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g64g47kcal2.9g8.2g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl75g64kcal1.1g3.3g5.3g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore7.5g3kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g38g98kcal11.3g0.8g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g1229kcal104g40.4g71.6g4.4g
Valittu annoskoko650g614kcal52g20.2g35.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna325g307kcal26g10.1g17.9g1.1g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278