Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu270g438kcal75.1g0g14.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Kesäkurpitsa113g19kcal0.5g2.8g0.7g0.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.6g15kcal0.7g0.7g1g0g
Ranskankerma Valio113g315kcal2.8g3.9g31.5g0g
Sinappi 9g12kcal0.4g1.3g0.5g0.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g28g109kcal9.3g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g1861kcal179g26g113.6g5.2g
Valittu annoskoko650g930kcal89.5g13g56.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna325g465kcal44.8g6.5g28.4g1.3g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412