Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1598g2717kcal319.6g0g159.8g0g
Sipuli (kuorittu)719g194kcal9.3g34.5g1.4g12.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g799g224kcal4.8g47.5g1.6g20g
Tomaattimurska 1598g470kcal8.9g84.7g3.2g30.4g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g160g91kcal5.9g16.1g0.3g0g
Rypsiöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Punaviini400g280kcal1.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13008g8516kcal699.4g365.6g396.6g125.2g
Valittu annoskoko6504g4258kcal349.7g182.8g198.3g62.6g
Annoskoko puolitettuna3252g2129kcal174.9g91.4g99.2g31.3g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608