Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 992g3403kcal101.1g694.3g11.9g34.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt3006g1383kcal96.2g144.3g45.1g0g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.7g2g67.8g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä150g1022kcal1.5g1.5g112.7g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1443g1212kcal15.9g264g5.8g26g
Ruokosokeri240g980kcal0g240.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13008g17885kcal594.8g2692.6g486.6g121.4g
Valittu annoskoko6504g8943kcal297.4g1346.3g243.3g60.7g
Annoskoko puolitettuna3252g4471kcal148.7g673.2g121.7g30.4g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826