Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola300g480kcal24g12g39g0g
Juustoraaste emmental punaleima600g2340kcal174g0g180g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Oliiviöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Paprika punainen 2040g597kcal19.2g91.8g8.2g38.8g
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g720g1152kcal57.6g28.8g93.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13008g21447kcal1399g299.8g1627g89.8g
Valittu annoskoko6504g10724kcal699.5g149.9g813.5g44.9g
Annoskoko puolitettuna3252g5362kcal349.8g75g406.8g22.5g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208535