Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2400g840kcal24g156g12g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1800g5769kcal481.9g0g430.9g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g960g3360kcal172.8g566.4g37.4g57.6g
Sipuli (kuorittu)384g104kcal5g18.4g0.8g6.5g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g960g1536kcal7.7g57.6g144g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13008g23218kcal1382.8g1596.8g1250.2g128.2g
Valittu annoskoko6504g11609kcal691.4g798.4g625.1g64.1g
Annoskoko puolitettuna3252g5805kcal345.7g399.2g312.6g32.1g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720