Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.5g2kcal0g0.4g0g0g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g23g79kcal0.8g18.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g236kcal7g47.8g0.8g5.8g
Valittu annoskoko651g118kcal3.5g23.9g0.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna326g59kcal1.8g12g0.2g1.5g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258