Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy211g1119kcal16.7g67.6g88.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen44g317kcal0.4g0.4g35.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g88g528kcal18.5g5.8g47.5g0g
Kananmuna kuoreton 308g439kcal38.5g0.9g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g4805kcal148.2g149.4g406g0g
Valittu annoskoko651g2403kcal74.1g74.7g203g0g
Annoskoko puolitettuna326g1201kcal37.1g37.4g101.5g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478