Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse70g521kcal0g0g57.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 183g628kcal18.6g128.1g2.2g6.4g
Leivinjauhe 3.5g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.7g0.2g7.9g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 120g486kcal0g119.5g0g0g
Mustikka metsä- 127g56kcal0.6g8.1g0.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g3613kcal58.2g514.4g137.2g21.2g
Valittu annoskoko651g1807kcal29.1g257.2g68.6g10.6g
Annoskoko puolitettuna326g903kcal14.6g128.6g34.3g5.3g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644