Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 44g316kcal0.5g0.2g35.4g0g
Sokeri49g200kcal0g49.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen44g14kcal1.4g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 66g227kcal6.7g46.2g0.8g2.3g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton35g111kcal8g3.7g7.2g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g145g754kcal6.5g76.9g46.4g16g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g116g650kcal7.5g66.2g39.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton116g186kcal9.3g4.6g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g5012kcal87.6g500.8g294.8g36.6g
Valittu annoskoko651g2506kcal43.8g250.4g147.4g18.3g
Annoskoko puolitettuna326g1253kcal21.9g125.2g73.7g9.2g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.5g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302