Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka437g371kcal78.6g0g5.7g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g39g12kcal0g3.9g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g577kcal3.5g5.2g61.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g1921kcal164.2g18.2g133.8g0g
Valittu annoskoko651g961kcal82.1g9.1g66.9g0g
Annoskoko puolitettuna326g480kcal41.1g4.6g33.5g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850