Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis419g470kcal92.3g0g12.6g0g
Porkkanaraaste 200g87g24kcal0.5g4.6g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)18g65kcal2.4g12.7g0.4g0.7g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Hirvenjauheliha oma saalis65g73kcal14.3g0g2g0g
Porkkanaraaste 200g14g3.7kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)2.7g10kcal0.4g2g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g1409kcal221.8g45g41g8g
Valittu annoskoko651g705kcal110.9g22.5g20.5g4g
Annoskoko puolitettuna326g352kcal55.5g11.3g10.3g2g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852