Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.7g1g12.5g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.5g4.9g0.7g6.2g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.2g2.6g
Herkkusieni 250g40kcal5.2g0.7g0.8g3.7g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu25g20kcal0.4g4.4g0.2g0.5g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.2g0g0g
Soijakastike 75g45kcal3.9g7.1g0.1g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g19g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi4999g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g225g790kcal7.6g183.6g1.3g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13020g2361kcal71.6g477g8.8g59g
Valittu annoskoko6510g1180kcal35.8g238.5g4.4g29.5g
Annoskoko puolitettuna3255g590kcal17.9g119.3g2.2g14.8g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258