Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1600g2720kcal320g0g160g0g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g160g91kcal5.9g16.2g0.3g0g
Rypsiöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Punaviini400g280kcal1.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13024g8526kcal700.6g366.4g397g125.2g
Valittu annoskoko6512g4263kcal350.3g183.2g198.5g62.6g
Annoskoko puolitettuna3256g2132kcal175.2g91.6g99.3g31.3g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608