Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2880g2193kcal54.1g446.4g5.8g28.8g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Paprika, punainen400g103kcal3.6g18.4g1.6g8g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Nakki, keskiarvo 2400g5598kcal273.6g27.8g494.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13024g16288kcal688.4g1072.4g1007.2g102.6g
Valittu annoskoko6512g8144kcal344.2g536.2g503.6g51.3g
Annoskoko puolitettuna3256g4072kcal172.1g268.1g251.8g25.7g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686