Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)3600g3996kcal828g0g72g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Aurajuusto600g2040kcal120g0g174g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1600g2560kcal43.2g43.2g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13024g18998kcal2003g154.4g1134.8g21.6g
Valittu annoskoko6512g9499kcal1001.5g77.2g567.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna3256g4749kcal500.8g38.6g283.7g5.4g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397666