Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras480g1680kcal64.8g314.9g13.9g28.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g27g240kcal0g0g26.7g0g
Sipuli (kuorittu)352g95kcal4.6g16.9g0.7g6g
Kananmuna kuoreton 773g1103kcal96.7g2.3g79.3g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g2000g500kcal66g58g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g480g134kcal5.3g23g1.9g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13024g15473kcal1386.8g830.2g725g98.4g
Valittu annoskoko6512g7737kcal693.4g415.1g362.5g49.2g
Annoskoko puolitettuna3256g3868kcal346.7g207.6g181.3g24.6g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042