Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)2929g2405kcal52.7g515.5g2.9g29.3g
Porkkana 676g221kcal4.2g37.6g1.4g17.2g
Sianliha keskiarvo 1465g3199kcal267.7g0g238.7g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 16g46kcal1.7g2.4g3.3g0.1g
Sipuli 270g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1127g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13032g11905kcal659.4g1137g493.6g102.4g
Valittu annoskoko6516g5952kcal329.7g568.5g246.8g51.2g
Annoskoko puolitettuna3258g2976kcal164.9g284.3g123.4g25.6g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77129