DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkokaali keräkaali 390g108kcal4.6g15.8g0.8g8.2g
Voi vähäsuolainen 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Siirappi 11g33kcal0g8.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha188g311kcal35.6g0g18.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1304g1143kcal82.2g53g62.6g17.6g
Valittu annoskoko652g571kcal41.1g26.5g31.3g8.8g
Annoskoko puolitettuna326g286kcal20.6g13.3g15.7g4.4g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281464