Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g14g65kcal0.1g0.1g7.1g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g56g219kcal0.1g54.4g0g0g
Raparperi 269g91kcal1.9g14.8g0.3g3.8g
Culinesse (Flora), annos 10g70g322kcal0.4g0.4g35.7g0g
Sokeri 83g339kcal0g83.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu62g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g313kcal9.3g63.8g1.1g3.2g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.4g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g2891kcal37.8g443.4g99.8g14.8g
Valittu annoskoko653g1446kcal18.9g221.7g49.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna326g723kcal9.5g110.9g25g3.7g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570