Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 197g135kcal28.4g0g2.2g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)225g229kcal2g5.4g22g0g
Porkkana 23g7.3kcal0.1g1.2g0g0.6g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g79g18kcal1.3g2.5g0.3g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g25g8.9kcal0.1g2g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g17g24kcal1g5.2g0g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g994kcal67.6g51.2g56.2g4g
Valittu annoskoko653g497kcal33.8g25.6g28.1g2g
Annoskoko puolitettuna326g249kcal16.9g12.8g14.1g1g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027