Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g188g113kcal18.7g8.1g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g743kcal4.5g6.8g78.8g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Mantelilastu (A la meira)75g450kcal18g4.9g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g3081kcal123.6g40.6g273.6g0g
Valittu annoskoko653g1541kcal61.8g20.3g136.8g0g
Annoskoko puolitettuna326g770kcal30.9g10.2g68.4g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231