Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa250g43kcal1g6.3g1.5g1.8g
Tomaatti 100g23kcal0.6g3.5g0.3g1.4g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g50g31kcal5.5g2g0.1g0.7g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g125g38kcal1.3g7.5g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Lihaliemikuutio Kania4g9kcal0.4g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g638kcal56.2g41.8g25.6g8.6g
Valittu annoskoko653g319kcal28.1g20.9g12.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna326g160kcal14.1g10.5g6.4g2.2g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391