Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 150g26kcal2.7g0.6g0.8g2.9g
Atria broilerin fileesuikale naturell113g124kcal25.9g0g2.4g0g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g75g120kcal1.6g2.9g11.3g0.1g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g169g56kcal4.2g8.6g0.5g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g953kcal71.4g38.6g56g19.8g
Valittu annoskoko653g476kcal35.7g19.3g28g9.9g
Annoskoko puolitettuna326g238kcal17.9g9.7g14g5g
Arvot/100g100g73kcal5.5g3g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901