Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g299g350kcal8.4g12g29.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g417kcal12.4g85g1.5g4.3g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)150g245kcal37.4g1.3g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g2259kcal137g197.2g99.4g8.6g
Valittu annoskoko653g1130kcal68.5g98.6g49.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna326g565kcal34.3g49.3g24.9g2.2g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781