Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g180g274kcal3.2g4.9g26.8g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kuha (Kela 1989), annos 100g183g177kcal34.3g0g4.2g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)90g27kcal0.9g5.4g0.2g0.9g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g6.7g2.5kcal0.4g0.3g0g0g
Soijakastike 6.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Katkarapu 90g62kcal13g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g1232kcal106.8g31.8g73.8g5g
Valittu annoskoko653g616kcal53.4g15.9g36.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna326g308kcal26.7g8g18.5g1.3g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411513