Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 253g97kcal2.5g17.5g0.5g6.3g
Nauris 51g14kcal0.5g2.1g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos17g122kcal0.1g0.1g13.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton34g54kcal2.7g1.3g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g610kcal13.2g48g37.4g16.6g
Valittu annoskoko653g305kcal6.6g24g18.7g8.3g
Annoskoko puolitettuna326g153kcal3.3g12g9.4g4.2g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566