Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 131g291kcal23g0g22.3g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g88g22kcal1.1g3.7g0.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g131g98kcal7.2g15.8g0.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g8.7g6.6kcal0.7g0.8g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g4.4g0.7kcal0g0g0g0.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 13g30kcal0.7g2.3g1.8g0.8g
Makaroni, keitetty, suolaa 109g106kcal3.3g21.4g0.3g1.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g28g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton109g28kcal3.6g3.4g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.3g4.2kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.3g4.5kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1306g1338kcal87.6g99.6g63.8g5.8g
Valittu annoskoko653g669kcal43.8g49.8g31.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna326g334kcal21.9g24.9g16g1.5g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965