Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 438g332kcal8.2g67.5g0.9g4.4g
Ruokakerma, Pirkka 10%175g210kcal5.1g7.9g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1306g1120kcal28.6g156.8g37g10.6g
Valittu annoskoko653g560kcal14.3g78.4g18.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna326g280kcal7.2g39.2g9.3g2.7g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456