Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 3200g1242kcal14.1g217.6g16g83.2g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g40g22kcal2.4g1.2g0.8g40g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g800g4800kcal192g52.8g432g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl720g6480kcal0g0g720g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13040g30110kcal857g553.8g2698.4g246.4g
Valittu annoskoko6520g15055kcal428.5g276.9g1349.2g123.2g
Annoskoko puolitettuna3260g7527kcal214.3g138.5g674.6g61.6g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794