Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g4996g1699kcal10g354.7g15g89.9g
Voi, normaalisuolainen (Valio)500g3597kcal4g4g399.7g0g
Sokeri 425g1724kcal0g424.2g0g0g
Kaurahiutale 600g2243kcal86.9g341.7g43.8g60g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13040g18526kcal201.8g2249.2g917g299.8g
Valittu annoskoko6520g9263kcal100.9g1124.6g458.5g149.9g
Annoskoko puolitettuna3260g4632kcal50.5g562.3g229.3g75g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.2g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408