Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g2332g8163kcal303.2g1609.2g58.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1666g550kcal55g81.6g0g0g
Tonnikala öljyssä 616g1170kcal167.2g0g55.5g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]616g740kcal74g12.3g43.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g333g1293kcal109.9g0g94.6g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Polar-juusto 15%333g866kcal103.3g0g50g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g150g204kcal1.2g47.7g0.4g0g
Sinappi 107g140kcal4.7g15g6.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13040g28484kcal1663.8g3689.6g779.6g16.2g
Valittu annoskoko6520g14242kcal831.9g1844.8g389.8g8.1g
Annoskoko puolitettuna3260g7121kcal416g922.4g194.9g4.1g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547