Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 95g836kcal0g0g94.6g0g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2802g700kcal28g154.1g0g39.2g
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 105g114kcal8.3g17.1g0.6g2.2g
Basilika, kuivattu 11g27kcal1.5g2.1g0.4g4.3g
Mustapippuri 11g29kcal1.1g4g0.3g2.8g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1401g2345kcal388.6g0.1g86.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13048g8481kcal873.2g422g368.2g120.8g
Valittu annoskoko6524g4241kcal436.6g211g184.1g60.4g
Annoskoko puolitettuna3262g2120kcal218.3g105.5g92.1g30.2g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802