Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka2236g6821kcal216.9g1364.2g44.7g335.5g
Puolukka 2130g827kcal9.4g144.8g10.6g55.4g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2130g1614kcal39.8g328.4g4.3g21.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g18523kcal532.2g3674.8g119.2g824.4g
Valittu annoskoko6528g9261kcal266.1g1837.4g59.6g412.2g
Annoskoko puolitettuna3264g4631kcal133.1g918.7g29.8g206.1g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480