Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3003g841kcal18g178.7g6g75.1g
Vesi, vesijohtovesi 3003g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g30g72kcal1.6g12.6g1.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)300g255kcal3g10.5g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g2458kcal51.6g424.8g58g156.8g
Valittu annoskoko6528g1229kcal25.8g212.4g29g78.4g
Annoskoko puolitettuna3264g615kcal12.9g106.2g14.5g39.2g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.3g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117864