Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 467g1728kcal86.4g51.4g101.4g142g
Sokeri 3640g14773kcal0g3636g0g0g
Siirappi 311g939kcal0.3g230.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1557g5140kcal31.1g46.7g545g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 436g3097kcal3.3g1.7g348.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g117g467kcal0g115.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g52288kcal242.2g8164.4g1990.4g284g
Valittu annoskoko6528g26144kcal121.1g4082.2g995.2g142g
Annoskoko puolitettuna3264g13072kcal60.6g2041.1g497.6g71g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297