Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Hunaja 180g595kcal0.9g145.4g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g600g66kcal4.8g9.6g0.6g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g168g8.4kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 600g1364kcal84g10.2g108g0g
Vesi, vesijohtovesi 2100g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 2100g3207kcal405.3g0g176.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g11939kcal1026.4g429g671.2g25.6g
Valittu annoskoko6528g5970kcal513.2g214.5g335.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna3264g2985kcal256.6g107.3g167.8g6.4g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258