Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)1904g1524kcal64.7g228.5g38.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1904g868kcal57.1g91.4g28.6g0g
Kananmuna kuoreton 1257g1793kcal157.1g3.8g128.8g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1143g3656kcal171.4g674.1g29.7g114.3g
Ruokasuola jodioitu 53g1.4kcal0.3g0g0g0g
Leivinjauhe 38g67kcal2g14.4g0g0.2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g229g1691kcal0g0g187.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g19200kcal905.2g2024.4g825.2g229g
Valittu annoskoko6528g9600kcal452.6g1012.2g412.6g114.5g
Annoskoko puolitettuna3264g4800kcal226.3g506.1g206.3g57.3g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979