Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)640g544kcal6.4g22.4g44.8g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g2240g381kcal35.8g49.3g4.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3200g960kcal147.2g60.8g9.6g51.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl64g576kcal0g0g64g0g
Sipuli (kuorittu)352g95kcal4.6g16.9g0.7g6g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g5181kcal393g309.2g247.6g115.8g
Valittu annoskoko6528g2591kcal196.5g154.6g123.8g57.9g
Annoskoko puolitettuna3264g1295kcal98.3g77.3g61.9g29g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207