Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 4005g3242kcal62.9g674g2g120.1g
Sipuli (kuorittu)441g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 1202g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl801g681kcal11.2g35.2g56.1g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g8151kcal162.8g1473.4g118.2g255.2g
Valittu annoskoko6528g4075kcal81.4g736.7g59.1g127.6g
Annoskoko puolitettuna3264g2038kcal40.7g368.4g29.6g63.8g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920