Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g6120g2387kcal36.7g599.8g6.1g110.2g
Vesi, vesijohtovesi 408g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g4774kcal73.4g1199.6g12.2g220.4g
Valittu annoskoko6528g2387kcal36.7g599.8g6.1g110.2g
Annoskoko puolitettuna3264g1193kcal18.4g299.9g3.1g55.1g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337224