Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3607g868kcal65.3g79.3g10.8g83g
Vehnäjauho puolikarkea 144g495kcal14.7g101g1.7g5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2404g794kcal79.3g117.8g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g240g673kcal45.7g0g52.9g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g120g878kcal1.2g1.2g96.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g7414kcal412.4g598.6g323.2g176g
Valittu annoskoko6528g3707kcal206.2g299.3g161.6g88g
Annoskoko puolitettuna3264g1854kcal103.1g149.7g80.8g44g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204