Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1759g4001kcal334.1g0g299g0g
Tomaattimurska 4263g1253kcal23.9g225.9g8.5g81g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g53g357kcal0.3g0.3g39.4g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.6g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g426g1194kcal81g0g93.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g13827kcal878.6g505.6g881.4g162g
Valittu annoskoko6528g6914kcal439.3g252.8g440.7g81g
Annoskoko puolitettuna3264g3457kcal219.7g126.4g220.4g40.5g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425