Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1516g496kcal9.4g84.3g3g38.7g
Sokeri 868g3523kcal0g867.1g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g611g2139kcal10.4g544g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1320g1657kcal145.2g3.4g119.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1223g4195kcal124.6g855.7g14.7g42.8g
Grahamjauho 245g802kcal25.8g148.4g5.4g24.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g61g245kcal0g60.5g0g0g
Leivinjauhe 49g86kcal2.5g18.5g0g0.2g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g147g484kcal11.7g89.5g2.8g27.9g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 489g3459kcal0g0g391.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g34170kcal659.2g5342.8g1072.4g267.6g
Valittu annoskoko6528g17085kcal329.6g2671.4g536.2g133.8g
Annoskoko puolitettuna3264g8543kcal164.8g1335.7g268.1g66.9g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604